Wie zijn wij?

Welkom op de website van Auto Import Vaals. Graag wil ik mijzelf kort voorstellen om u vervolgens nader te verklaren wat de visie achter dit bedrijf is.

Mijn naam is Robin Rückerl. Sinds enkele jaren ben ik enthousiast autohandelaar en monteur. Van kleins af aan heb ik een voorliefde voor auto’s. Om deze reden heb ik enkele jaren geleden de MBO-opleiding Motorvoertuigentechniek niveau 1 tot en met 4 succesvol afgerond. Verder heb ik mijzelf, de laatste 18 jaar van mijn leven, ook in mijn vrije tijd intensief met auto’s bezig gehouden.

Om mijn passie en kennis omtrent auto’s in mijn werkzaam leven te integreren, heb ik het bedrijf Auto Import Vaals opgericht. Het is mijn doel om gebruikte voertuigen van zeer goede conditie voor een eerlijke prijs te leveren. Verder help ik graag mensen en daarom bied ik volledige ondersteuning bij het importeren van een auto vanuit het buitenland naar Nederland aan. Tevens staan een goede service en eerlijkheid hoog in het vaandel bij Auto Import Vaals.

Het motto van het bedrijf is ”Eerlijkheid duurt het langst”, dit wordt dan ook ten alle tijden nageleefd bij Auto Import Vaals.

Bij vragen of suggesties kunt u altijd contact opnemen.

Robin Rückerl